jedna glupa kokoš, šetkala se često kroz svoj kokošinjac dužom i širinom, pa mislila 'vako: " Ovo sramno mesto ne pristaje mome karakteru finom. ...
Obzirom je moj bruiku izazvao neočekivano interesantne reakcije, odlučila sam vas počastiti novim valom poezije, u kojem bi, vjerujem, specifično...
forget-me-not Ti, savršen si forumaš. Nisi znao? Sada znaš! Tvoji postovi, tvoje teme, Svakako su, bez dileme, Bez premca - Bez početka, ...
Predstavljam vam, dragi moji, novu vrstu umjetničkog izražavanja pjesničkog stila, inspiriranu metal muzikom. Ne, ne radi se o sarkazmu kroz...
Evo mene, dragi moji, da vas obradujem prvim činom svojeg novog djelca- Ješua Galilejac. Zamislio sam kako bi bilo lijepo imati barem jednog...
Nije mi bilo ni toplo ni hladno jednostavno je došao red na mene da umrem. Uskoro će ponoć: -Stavite mi zlatnike na oči.- Prebaci me preko...
(iz Knjige obreda) Tko je bio taj Adam, odakle se pojavio? Taj u kojemu se smirenost postojanja združila s hirovitošću života… Taj temelj svijeta...
. . . . zivjeti znaci voljeti za zivota zive oni koji imaju proslost, sadasnjost i buducnost. oni koji stvaraju svoj svijet ne remeteci...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules