Pukla spektakularna bruka u...
30-05-18 14:25
Idemo redom sa raskrinkavanjem DDT-a (Debilnih Demokratskih Termina). Prvi od njih je - govor mržnje. Pitanja za razmatranje su sledeća: -...
Gdje prestaje neodgovornost, a počinje zločin? Još 23. 09. 2007. pisao sam povodom zagađene vode u naselju Vrbani III i Rudešu o općoj nebrizi i...
zanimljiva stvar koju sam primetila - isključivo na hrvatskim forumima - jeste da je razgovor o Jevrejima (iliti Židovima) tabu tema. Onda kada se...
Namjerno sam upotrijebio tu riječ, jer danas odjekuje Splitom. LINK i LINK Koga okriviti? "Prljave provokatorske pedere", "lijene pandure"...
Pod "feminizmom", zapravo, smatram "ultrafeminizam" ili "militantni feminizam". Žene ionako 'iz sjene' vladaju već stoljećima, jer su vještije u...
Čini se da Drago Pilsel misli da postoji. ...
Sve veće ideološke, ekonomske i političke razlike između sjevera i juga EU vode u sukob. Hoćemo li svjedočiti nekoj vrsti građanskog rata, nalik na...
"Demokratija je vladavina glupih" - reče Rambo Amadeus, i obrazloži to činjenicom da i svaki retard može popuniti glasački listić. Moja...
Da li politicar treba podrzavati i zalagati se za provodenje zakona bezrezervno? Mnogi bi odgovorili da. Pogotovo pouceni silnim krsenjem zakona,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules