Kritika Astrologije
25-05-11 02:54
Kako nijedan čovjek nije otok sam za sebe, već socijalno biće kojem je potrebna interakcija sa okolinom da bi postigao zadovoljavajući stupanj...
Kako je sve u univerzumu povezano, tako smo i mi povezani s njim suncem (ego, ličnost) i mjesecom (instinktivnim osjećajima, prirodnim nagonom,...
Bik - Taurus Kao prvi zemljani znak u krugu Zodijaka, odnosi se i na prve realne (zemljane / "zemaljske") vrijednosti potrebne našoj osobnosti...
Ovan - Aries Ovan je prvi znak Zodijaka, vladar 1. polja kojeg u svakom natalu ujedno zovemo podznakom/ ascendentom ("ja", način na koji...
Jedino svjetleća tijela, tj sunce i mjesec nikada nisu u retrogradnom hodu, dok sve ostale planete u svojem kretanju kroz sazviježđa dolaze u...
Gemini Kako sam njihov simbol prikazuje, riječ je o dualnosti (promjenjivosti) koja najčešće označava ljudske ruke ili pluća (dijelove tijela...
Digniteti planeta označavaju jedan sustav, koji se primjenjuje u astrologiji da ciljem stjecanja što kompletnije slike pojedinca. I taj sustav se...
Sunce Sveopći vladar života, životne energije. Ovisno o položaju sunca u astronomskom sazviježđu u trenutku našeg rođenja, pripadamo određemo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules