Stvarne orbite planeta - već su se neki stručnjaci javili da to nisu stvarne orbite, ali meni su ove ipak bolje, luđe se vrte... :facepalm:...
Ruski znanstvenici vjeruju kako postoji čak i do 26 dimenzija, koje mi ne možemo vidjeti, te kako postoje portali koji vode u te druge dimenzije. ...
Čvrsto vjerujem kako nas mrtvi, koje smo voljeli i koji su voljeli nas, s vremena na vrijeme posjećuju te nas, prije no što se stvarno "uprizore",...
Paraliza sna navodno predstavlja stanje ukočenosti tijela...Bolje rečeno ,oči su vam otvorene ali se ne možete pomaći sa mjesta.Imate osjećaj da vas...
Još jedan zanimljiv fenomen, koji inače baš nije javno poznat... Neki ljudi mogu izići iz tijela putem 'astralne projekcije'. Za to su potrebne...
Ove sam godine dobila nekoliko mailova u kojima je specificirano da je ova godina interesantnija od ostalih po ponavljanoj jedinici u datumima, a...
Pogledajte ovo, molim: Pročitah negdje, no ne mogu se više sjetiti gdje, kako postoje "organizirane skupine" ljudi i u Zagrebu, koje se nalaze...
Stvarno postoje mnoge teorije zavjera. Ima ih na hrpe. Od onih ozbiljnih i vrlo vjerojatnih do onih neozbiljnih i smiješnih, poput one da je Zemlja...
Poznajem dosta ljudi, koji tvrde da su ih vidjeli. Ja nisam, no nemam razloga svim tim ljudima ne vjerovati. Najupečatljivija priča došla je od...
Mislim da većina misli o tome negativno... Ne znam zašto, ali je tako. Međutim, ja to uopće ne vidim tako. Do nedavno sam bježao od toga, ne...
Lucidni san je kada u snu znaš da je to san i radiš stvari koje inače u 'stvarnosti' ne možeš! Postoje narodi kod kojih je to više zastupljeno...
Evo jedan zanimljiv opis epifize (pineal gland) o kojoj se ne zna baš puno. Još manje se zna o tome da ona ima neku 'duhovnu' ulogu u tijelu. Neki...
Evo što ja mislim: Ako čovjek vjeruje u moć kletvi i uroka, tada isti i mogu djelovati na njega, međutim ako ne vjeruje, tada nema te kletve ili...
Navodno je HIV kreirala i lansirala u svijet američka tajna služba CIA, a s ciljem "brisanja" homoseksualizma i afro-američkog stanovništva. Poneki...
Istraživač kristalnih lubanja Frank Dorland kaže:"Kristal kontinuirano emitira električne radio valove. S obzirom da mozak radi istu stvar, oni...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules