Otvaram sezonu kućnih duhovancija, ozbiljnih zahebancija na temu duhovancija:mig: No, ako pitate što su to duhovancije onda vam moram reći da je to...
Već neko vrijeme mislim otvoriti temu na koju bi se stavljali relevantni linkovi za proučavanje ezoterije i misticizma, pa sam mislio krenuti od svog...
Je li to samo pogrdni izraz, što se koristi za obilježavanje onih, čije ponašanje ne odobravamo, ili se, između ostalih izraza, istim ukazuje kako...
Eto bliži se blagdan Svih svetih, dan kada se možda i najviše prisječamo svojih najbližih, osoba koje su nam nešto značile za vrijeme, i nakon...
Tuga je bol, što nastaje kad duša NAvezuje sebe na drugu dušu ili kao rezultat pokušaja identifikacije s drugom dušom. Tuga se bira svjesno, iz...
Preporađanje je sveto. To je sakrament kojim postajemo sudionik duha svetog. To je čin kojim dovodimo božansku energiju u tijelo. Ovo nisu moje...
Evo jedne zen pričice: Jedan dječak dođe do poznatog učitelja zena koji je važio za velikog mudraca. Dječak je držao ruke tajnstveno iza leđa....
Netko misli da duh ne postoji... nego samo materijalna, odn. fizička stvarnost. Prije nisam razmišljao na taj način. Tj. vjerovao sam da duh nadilazi...
Prvo ćemo pretpostaviti da čovjek ima dušu, inače sva daljnja rasprava je nemoguća. Dakle ovo nije rasprava postoji li duša, nego kakva bi mogla biti...
Uzmemo li Jean Paul Sartre-ovu izjavu:"Nekima se može pomoći samo tako da im se ne pomaže." te je suprotstavimo izjavi Thomas Alva Edison-a:"Ono što...
Nisam znao kako nazvati ovu temu i gdje to svrstati? U svakom slučaju preporučujem da se pogleda - što god mislili o tome... Govori Little...
Mislim da mnogi ovu riječ asociraju sa seksom... Ali nije to baš tako. Apropo toga, evo jedan odlomak iz jedne knjige, radi pojašnjenja ovog pojma. O...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules