Glupa, čudnovata, duhovita... 1) Koja je razlika između krtice? 2) Zašto se kaže tvrd kao stolica? 3) Po čemu se vidi u prazno? 4) Je li...
Ne mislim na najružnije jer i ružno može biti lijepo, nego baš na one koji iritiraju. Mene ovo dvoje nižekopiranih uvijek uznemire na jednoj dubljoj...
za apemanta i sve spemere ovog svijeta. :love: dakle. iako tada idem s predumišljajem da trolam ili spemam, kad postavljam konkretan svoj...
dragi moji, zanima me što vam je prirodnije: deset muškaraca na jednu ženu ili deset žena na jednog muškarca? postoji jedna priča u Dekameronu u...
Evo javljam se iz kanala. Kupili mi pajdasi ifon rekli tu bus nasel zemsku prek tog... sad ja ne znam kak se z ovim upravle pa molim za pomoc vas...
Čuj muški kutak prazan, e ne može to tako, sada ćemo to promijeniti. :smokin: Neću ni bježati od stereotipa. Ova tema je određena za tipično muške...
Večeras sam dodao novu dimenziju svom ubijanju dosade... obično u ova kasna doba radim, inače sav rad obavljam za računalom, ali evo večeras nikakve...
ne mogu vjerovat da su moji saznali za mećavu u svom gradu preko neta, istom dok ona vani dere i pere i bubnja i lomi. zatvoreni prozori, glave u...
jedna super slika za ovaj podforum.. malo je eksplicitna(pa sam ju eto u umanjenom izdanju postao da ne šokira previše),ali mora biti :D ...
Svi znaju da kava i cigarete idu skupa, te da ih većina pušača/kavoispijača koristi istovremeno. Također znamo i da je pušenje na javnim mjestima...
Može malo pomoći? Čuo sam od jednog pajde da vi ženske prvo gledate u muške cipele i da mnoge od vas po tome čak i prosuđuju muškarce. Tako neki...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules