Najnešto pitanja -...
28-07-11 01:39
ih pa to lako :D:
Htjela sam se malo raspitati pa i raspisati o pojmu duhovitosti kao jednim od indikatora inteligencije, ali naglašavam da ćemo se ovdje osvrtati ...
Je li trolanje kad ja kažem boldano iz citata? Je li trolanje kad se Miss Wiseass nadoveže s rečenim? Je li trolanje u očima posmatrača? Zar...
Obzirom imam instaliran google analytics pa mogu vidjeti, između ostalog, i što sve ljudi (koji "završe" i ovdje) upisuju u google tražilicu, odlučih...
Ne znam kako vi, ja bih danas rado započela dan sa smijanjem (na tuđi račun op. aut.) :) Hajde da postamo klipiće iz filmova/serija koji su nas...
Izgubio policajac kapu. Nađe kapu jedan dječak i pita policajca: - Da li je ovo vaša kapa? - Ne, ja sam svoju maloprije izgubio.
Vidi pandur nekog čoveka kako stoji na ćošku i viče : "Deset za stooooo! deset za stooooo!". Priđe i pita ga šta to prodaje. kaže ovaj - prodajem...
Evo i jedne teme gdje možemo stavljati nama smiješne, duhovite, simpatično sarkastične i ine, sličnog tipa, reklame, koje su nam, je l' te, kao...
Staljin Na jednoj konferenciji KP u Moskvi, Staljin je držao govor. Svi su šutke i vrlo pozorno slušali. Odjednom, jedan se učesnik nije mogao...
A smart concept for sponsoring students comes from Green Dream Farming, a bad boy organisation that invites talented teens to join a programme in...
Najbolje vesti ikad. A naročito treba čitati komentare ispod, ahahahahaha :rofl:
Sigurno ih je bilo mnogo; dajte podijelite koju s forumskim općimnoštvom.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules