A čemu služi ta institucija, onako zdravorazumski rečeno? Smisao braka vidim samo ukoliko je to poslovni ugovor. Zajeb je što se mnogi ne mogu...
Kakav bi to bio forum, kad ne bio imao svoju kolekciju ljubavnih pjesama. Jedna stara za početak: The Tennessee Waltz od Patti Page
Prijateljstvo je isto vrsta ljubavi, biste li se složili? Kola fama da nema žensko-muškog prijateljstva. Ja se s tim ne slažem. Smatram da jest...
Da li netko zna stare dječje igre, prije, dok još nisu postojale samo video igrice? Na primjer pikule (ili špekule, franje). U biti slično kao...
Eh, Vess, pa sve što gledaš, gledaš kroz sive, da ne kažem crne naočale... Zapitaš li se, ikad, kako je došlo do toga?
Peti dio, poglavlje 14 Citiram znakovito: "He felt now that he was not simply close to her, but that he did not know where he ended and she...
Svaki dan se srećem s ljudima kojima nedostaje elementarnog bontona. Bojim se da se svi maniri lagano gube u grabežu i laktašenju. Ne govorim o...
Pitam se i pitam, zašto je tabu tema, pa čak i sramota biti s nekim zbog njegova novca... Ako pogledamo dublje, uvijek smo s nekim zbog nečeg. ...
Pitam se kada će opet zaživjeti čuvanje sebe za pravu ljubav i kada će nevinost opet biti cijenjena. Zar niste nikad požalili što je vaše prvo...
Baš me zanima što mislite. Zapravo, najviše me zanima mišljenje onih koji bi na ovo pitanje odgovorili potvrdno. Jer osobno mislim da kemije ili ima...
Ako je ljubav tj voljenje nečega ili nekoga jedan osjećaj koji nas ispunjava nečim, što je suprotno tome? Je li mržnja suprotnost ljubavi tj...
gledajući svoj život unazad, a i uspoređujući ga sa nekim drugim životima, ima ta druga šansa, koja je uvijek nekakav misterija davno mi se desila...
Jeste li ikad prevarili voljenu osobu? Jeste li bili prevareni? Je li (pomisao na) čin 'prevare' možda dokaz kako je ljubav gotova ili je,...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules