Kritika Astrologije
25-05-11 02:54
Stvarne orbite planeta
07-04-14 09:25
U zadnje vrijeme ima navodno puno tzv. kvazi-znanosti. Međutim, mislim da i tu ima ponešto ozbiljnijih tema, vrijednih za uzeti na razmatranje....
Ovo je tema za raspravu o NWO-u tj. totalnoj kontroli planeta od strane elite; koja kontrolira ne samo sve najvece firme svijeta nego kontrolira...
u tekstu objavljenom u „ Prirodi „ izašao sam s činjenicama da Čovjek, zahvaljujući svojoj inteligenciji u nuklearnim i fizikalnim POSTROJENJIMA, ...
Ovako, već dugo slušamo o "njima" tko god oni bili. Čak je 2001. održan summit u SAD-u gdje su brojne ex face iz vojske, vlade, itd. pričale o svojim...
Svi znamo da je 1969. god (ja imao 9 god. :D: ) izvršen prvi let s ljudskom posadom na mesec.....ili mislimo da znamo? Na dosta foruma je...
U TV emisiji NA RUBU ZNANOSTI od 23.12. 2010. Semir Osmanagić Bosanski piramidolog, između ostalog je rekao, kako su nas razni znanstvenici...
Telepatija postoji, iako nije dokazana! Tako tvrde znanstvenici koji su radili na njezinom proučavanju. Postoji veza između dvoje ljudi, prijenos...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules