sex statistika studije
21-11-12 01:36
Kako li započeti temu o Homofobiji, ako ne riječima - homofoba! opaska uprave: post je izvorno napisan na drugoj temi. naziv sadašnje, dao...
/cut/ nema niti jednog jedinog razumskog argumenta protiv incesta. To je naprosto društveni tabu, koji je imao nekog marginalnog smisla u doba kad...
Šetam ja tako rsrationalscepticism.org forumom, i naletim na ovaj topic. men' se čini da se lagaaaaano ide ka legalizacij pedofilije. Evo, prvi...
Lolita kompleks je potreba ili sklonost muškaraca da se zaljubljuju u puno mlađe žene. Jedna teorija kaže da je to zato što takve žene djeluju...
Coming out (of the closet) ili u prijevodu Izlazak iz ormara predstavlja jedan od teških problema današnjice. Moramo se prvo podsjetiti na stanje...
Ne znam, možda griješim, ali čini se meni da je homoseksualac u ovim našim krajevima biti - vrlo teško. Evo što me ponukalo na razmišljanje:...
Na otvaranje ove teme me inspirirala tema o homofobiji tj jedan post s te teme u kojem su se spomenile svlačionice odvojene na muške i ženske. ...
Poligamija je bračni običaj koji dopušta ženidbu/udaju za više bračnih partnera. Javlja se u nekoliko oblika: 1.) Poliandrija, gdje žena može...
Da moderator ne dođe u napast ... Ovo je copy/paste teme s mojeg bloga, koja je istodobno (01. 07. 2008.) objavljena na više mjesta, pa kako smatram...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules