Lsd
29-11-16 22:51
Lolita kompleks -
17-12-13 15:44
Ketogena dijeta
24-10-17 14:13
Alternativna medicina - da...
09-03-18 18:12
Dobar dan, moje ime je Svjetlana Valentić i bolovala sam od multiple skleroze. Moja najveća inspiracija i zvijezda vodilja u borbi protiv ove...
BIŽI ĆA, evo, ja sam zamislila da se ti i ja s povećom i simpatičnom ekipom upravo jako dobro zabavljamo u nekom starom podrumu, gdje svira živa...
Postoje različiti uzroci slabljenja sluha, kao što su izlaganje pretjeranoj buci, utjecaj toksina i/li nekih lijekova, infekcije, traume, neurološki...
Pes equinovarus congenitus je najčešća prirođena mana stopala. Imamo tipični ekvionvarus, kod kojeg postoje svi sastavni dijelovi skeleta stopala,...
Na ovoj ću temi pokušati, najbolje što je u mojoj moći, predstaviti funkcioniranje respiratornog sistema, a kako bi svatko pa i onaj, tko se u...
Shizofrenija i drugi psihotični poremećaji čine širok skup poremećaja (F20-F29), koji su karakterizirani drastičnim promjenama razmišljanja i...
Sigurno ste čuli za isjeliteljske moći glazbe. Pri tom ne mislim na glazbu, koju slušamo s radia ili komercijalnih tv programa, nego na glazbu, koja...
Nesanica se najčešće definira kao poremećaj spavanja. Može biti i simptom i znak nekog drugog poremećaja, i obično se ustanovljuje pozitivnim...
Postoje 3 vrste mišića: Skeletni, srčani i glatki. Razlikuju se po obliku (svojih stanica), broju staničnih jezgri (nukleusa), poziciji stanične...
Psorijaza (ljuskavica) je jedan od najnejasnijih kožnih poremećaja. Pretpostavlja se da su najčešći trigeri psorijaze emocionalni stres i...
Proširena bolest današnjice - i mladih djevojaka i žena zrelih godina - reproduktivne dobi, al sa poteškoćama vezanim upravo uz reprodukciju i...
Anemija (malokrvnost/slabokrvnost) je stanje sa smanjenim brojem eritrocita, smanjenim volumenom eritrocita u hematokritu (omjer plazme i eritrocita)...
Šećerna bolest je kronični poremećaj metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina uzrokovan manjkom/nedostatkom inzulina uz posljedičnu...
Hipertenzija (hipertonija) - povećani krvni pritisak, prejak tlak krvi tj. stanje povišenog sistoličkog (klik) ili dijastoličkog tlaka. Na...
Tema za sve osobe, kojima je dijagnosticiran ovaj poremećaj i/li koji imaju dijete, ukućana, prijatelja što boluje od istog tj. za sve, koji imaju...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules