Petar Iljič Čajkovski / Petr...
23-12-17 14:21
Jazz
11-01-22 17:40
(obzirom tema ima jako mnogo glazbenih klipova, treba joj 10tak sekundi da se otvori. imajte strpljenja. isplatit će vam se :love: enky) Ako je...
Ne bih mogla znati koliko je današnja mladež upoznata s fenomenalnim glazbenim ostvarenjima grupe Bijelo dugme, ali logika mi govori da, kako vrijeme...
Kakav bi to bio forum, kad ne bi imao bar jednu temu na kojoj se pušta muzika za najmljađe, stoga, vratimo se, zajedno, svi malo (tj. malo više...
Namjerno ću upotrijebiti ovaj generički termin, jer vam ovdje namjerevam donijeti glazbu iz cijeloga svijeta. Bio to new age, lounge, etno, spiritual...
(obzirom tema sadrži i glazbu i stihove, prilično je "teška" pa, stoga, treba desetak sekundi da se otvori!) Filozofsko je pitanje je li umjetnost...
Tko bi ikad pomislio da ću pod podforumom dičnog imena "umjetnost", i to pod podpodforumom "glazba", pisati o tamo nekakvoj Euroviziji? Smiješno...
Hans Zimmer, rođen 12. 12. 1957. u Frankfurtu na Majni. Zimmer je svoju muzičku karijeru započeo pišući glazbu za radijeske reklame, a...
Ponukan jednim malim otkrićem, odlučio sam otvoriti ovu temu o doslovno prastaroj glazbi, bar što se tiče pjesama, te o otkrivanju njihove izvorne...
(obzirom tema, uz tekst, ima jako mnogo glazbenih klipova, treba joj 10tak sekundi da se otvori. imajte strpljenja. isplatit će vam se :love: enky)...
U spomen na danas preminulu propalu nadu svjetske glazbene scene... Amy Winehouse, vrlo prepoznatljivog kontraalta i nažalost vrlo prepoznatljive...
Jučer sam otkrio ovaj odličan triphop-psytrance-ambiental dvojac. H.U.V.A. Network (Humans Under Visual Atmospheres) je projekt nastao dvojice...
Kuduro ("hard ass"), glazbeni stil u elektronici nastao u afričkim zemljama sredinom devedesetih, posebice u Angoli i zemljama u kojima se govori...
(rođen 23. rujna 1949. u New Jerseyu) Iliiti "The Boss". Vjerujem da ga svi znaju tko je i što je. Pjesme mu se uglavnom sastoje od folka,...
Thomas Alan Waits. Pjevač, tekstopisac, kompozitor, glumac. Čovjek čiji glas kritičari opisuju kao "natopljen u bačvi bourbona, obješen u sušari na...
Ajde mali osvrt na ovaj cirkus. Moje ocjene se uopće ne tiču ovih debilnih efekata i nebulozne kič parade koji u 3 inute nastoje vizualno "što više i...
(obzirom tema ima jako mnogo glazbenih klipova, treba joj 10tak sekundi da se otvori. imajte strpljenja. isplatit će vam se :love: enky) ...
(obzirom tema na sebi, uz tekst, ima jako mnogo glazbenih klipova, treba joj desetak sekundi da se do kraja otvori. imajte strpljenja. isplatit će...
New wave - novi val. Novi u odnosu na što? Desio se na pragu najvećeg buma muzike 20. stoljeća, osamdesetih. I dok je u 70-ima žario i palio punk,...
Svi već znaju za engleski bend Colplay. Mnogi ih vole, a mnogi ih vole mrziti, no tako to ide kad si slavan. Po mojem mišljenju Coldplay su nešto od...
Tema posvećena liku i djelu Billy Joela - na kojoj ćete imati priliku poslušati i neke od njegovih najvećih hitova. (rođen 09. svibnja 1949....
Talijanska kancona je talijanska popularna muzika. U njezinom stvaranju uvelike su utjecali poznati talijanski pjesnici i pisci (Dante, Petrarca i...
(rođena 16. rujna 1984. u Gruziji) Ova, kao što vidite, prekrasna cura (ne moram to posebno naglašavati, ali želim) je rođena u Gruziji. Sa 8...
(rođen 14. studenog 1954. u Grčkoj) Pošto inače jako volim instrumentalnu glazbu, tako sam s vremenom otkrio i Yannia. Mislim da ne moram reći...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules